Olivröra med ost och soltorkad tomat
.
Pust och stånk vad trött jag är nu efter första gympapasset för terminen, det känns som om sommaren varit en enda lång stillasittande buffé så nu är det bara att bita ihop och börja röra på sig! Efter några "pestpass" så blir det ju jätteroligt för vi har en så härlig ledare.
Pust och stånk vad trött jag är nu efter första gympapasset för terminen, det känns som om sommaren varit en enda lång stillasittande buffé så nu är det bara att bita ihop och börja röra på sig! Efter några "pestpass" så blir det ju jätteroligt för vi har en så härlig ledare.
Här får ni en röra som vi åt före kräftorna, först mixade jag oliver, tomater och basilika men tyckte att något fattades och då åkte osten i och det blev perfekt
OLIVRÖRA till små crostinis
1 burk gröna oliver med vitlök
4 soltorkade tomater
2 msk hackad basilika
1 dl grovt riven stark ost, Norrglimt hade jag
1. Mixa ihop oliver och tomater med en stavmixer eller hacka finfinfint funkar också.
2. Rör ned örthacket och riven ost.
3. Ställ kallt så smakerna hittar igen varann!
Kommentarer
Postat av: Katarina
Låter som en mycket god röra!
Trackback