Härliga Stockholmsmiddagar!

Jag hittade en spännande restaurang, Bon Bon där vi åt i lördagskväll, hjälp vad gott det var! Små pyttiga rätter presenterades vid bordet och man valde bara de rätter man ville ha annars passade man och väntade in nästa bricka med godsaker! Ingen bestämd meny finns utan allt beror på vilka råvaror som finns för dagen. Vi fyra njöt.......nu blir det blodpudding och vanlig husman resten av veckan men ni ska veta att jag njuter av det också!



 Lax med blomkålspuré.


Toast "Pelle Janzon".




Varmrökt röding, soltorkade oliver och vetegräs.



Kalvbräss med trattkantareller.




Slätvar "escabeche" med nötmajonäs.




Kalvråbiff med rödbetor, kapris och lök.


 Ankleverveloute ( typ tunn soppa/sås)

Oxkind med rotsakspuré (minns inte exakt)



Friterad Västerbottenost med renfilé, sikrom och creme fraiche.



Pilgrimsmussla med kantareller och tryffelrisotto.


Sture tog med oss på Linas Bar på Kungsholmen, ett ställe för alla som gillar rejäla köttbitar, sås och pommes och det gjorde vi såklart. Tyvärr har jag drullat bort bilden på maten så ni får titta på oss istället!


Trackback
RSS 2.0