Pestosnurror

 
 
 
 
 
 
 
Enkelt och gott litet plock före maten eller på tapasbrickan!
 

Pestosnurror
1 rulle färdig smördeg
3-4  msk pesto rosso (soltorkade tomater)
2-3 dl riven ost gärna lagrad präst
flingsalt
 


1. Rulla ut smördegen, bred på pesto och lite av den rivna osten.
 
 
2. Rulla ihop från långsidan, skär i 1/2-1 cm tjocka bitar, l'gg på plåt och tryck till de lite.
 
 
3. Strö på lite flingsalt och lägg riven ost på varje.
 
 
4. Grädda i 200 graders ugn tills osten smält och snurrorna fått lite färg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0