Mannen fixar middag!

Jag kräver inga krussidullmiddagar eftersom jag älskar all mat(utom välling, klappgröt, smoothies och milkshakes men det är ju heller inte mat!) Idag fick jag en saftig hamburgare med friscobröd när jag kom från jobbet och det var inte fel alls, kort hade han också knäppt.
 Eftersom jag glömt bort det där med GI så slank brödet ner hur lätt som helst!


Jag ska börja packa lite nu ikväll för imorgon ska jag och 5 tjejer till åka till Storhogna .Vi ska ut och traska lite på fjället, mysa i stugan och på SPA,  äta gott och ha kul! Lite mat ska det väl bli på fjället men inget avancerat utan det blir nog wok och nudlar. Jag har inte kollat vad det ska bli för väder men det blir nog väder ändå!
Det blir ovant att inte kunna blogga på en hel helg men vad var det nu jag sa till ungarna när de var mindre och vi for till fjälls hm...- Men vad bra att ni får vila från datorer en vecka nu för det är inte bra för er det där!

Inte nog med datastopp i helgen, på måndag åker vi på jobbet till Stockholm på mässa "Skolforum". Det ska bli riktigt kul mitt i allt tråk med nedläggningen av skolan. Självklart vill jag hellre umgås med vänner än knappa på datorn men det förstår ni väl?!

Tävling hos KALASGOTT för alla bloggare.,ni hänger väl på?
Här kan vi titta in hos hennes sponsor!
Trackback
RSS 2.0