Stuvad vitkål, I love it!
Frida och jag gjorde en Rockyroad som hon ska bjuda på när hon fyller år på söndag.
Hon hittade ett recept från Allt om mat ochLeila gör också en smarrig variant.
Vi tog nöt/pistagemix, kokosprickar och ädelstenar(typ M&M) i chokladsmeten, minimarchmallows fanns inte.
Jag tror det är säkrast att inte skära bitarna förrän gästerna står på bron......
Nu ska vi kolla på Idol och skratta en massa och sedan får jag ångest för att jag skrattat åt vissa av människorna.......
Mums så gott, jag hade gärna varit gäst hos er ikväll.
Det är ju faktiskt frivilligt de har utsatt sej för denna multimedia karusell, så visst måste man få skratta;)
Ha de gott....mums.
Kram!
tack för tipset! jag har en massa vitkål hemma jag tänkt wooka som jag alltid gör, men det här verkar ju godare! gott med rockyroad också, ser RIKTIG mumsigt ut :D
Hoppas det finns en stor bit till mig på söndag om jag kommer :D
vitkålen är ju så mjäll och fin nu. Vi fick bara ett kålhuvud i landet i år, inget bra kålår alltså. Snart höstmarknad och då äts det Kålsoppa här i kring.
K: Du har rätt om idol och nu var det bara duktiga sångare kvar och då blir det inga skratt!
Undra vad Carolina wokar med sin kål då?
Carro du får en stor bit om du kommer fast det värsta är att Frida och jag provsmakat lite...hm..
Mimmi:Kål har jag aldrig odlat men kålsoppa gillar jag men en riktigt kraftig och god buljong!
Oh my, den där "rockyroad"en såg underbart god ut. Fina bilder på allting förresten. Kram!