Chokladbrownie med glasyr
Sätt ugnen på 160 grader. Blanda ner den smälta chokladen lite i taget. Lägg ett bakplåtspapper i en ugnsfast form (25x30 tog jag) och häll ner smeten. Testa med en sticka, kakan ska vara lite kladdig. Ta ut ur ugnen och låt svalna i formen. Skär sedan i portionsbitar, ca 16 stycken.
|
Kakorna ser jättejättegoda ut! philadelphiaglasyr är så gott!
Mmm, jag som är så sugen! Jag vill baka något chokladigt. Genast!
Hej Karin!
Vad vackert när du spritsat på glasyren..! Som om den inte var mumsig ändå...
Du är varmt välkommen till min nya egna blogg, som inte riktigt kommit igång än. Jag är mitt i en flytt själv också. Men de gamla inläggen från Jessika & Jonas är medflyttade. Den gamla bloggen ligger kvar, men kommer inte uppdateras.
Trevlig helg!
Jessika
oj vad snällt att skicka iväg den där kakan. tur att du sparade en bit iaf=)
Vad använder Du nästa gång Du skall baka när Du har smält ugnen? ;)Jag blir inte alls sugen på att titta över på en kopp te och en kaka. Synd att det är lite långt bara.
Oops jag som läste fel tyckte det stod smält ugnen och inte sätt ugnen på 160 grader. Ja ja man börjar väl bli gammal.
vad gott det såg ut, fint upplagt och allt! lite cheesecakekänsla med philadelphian =)
Brownies är nog min absoluta favoritkaka och din variant låter hur god som helst.
Ha en bra helg!
Mums så god den ser ut!!