Pytt i panna, det var inte igår.....



... nej det är mat som vi sällan äter men jag hittade några köttrester i frysen som borde ätas upp. Ingen kokt potatis fanns så jag råstekte potatis (och morot), godare blir det fast det tar ju lite längre tid men ett lock på pannan hjälper till. Korv, kött, bacon, och lök fick gå med i pannan på slutet och stekt ägg såklart.

Nu ska jag plantera om några små chiliplantor, jag har inga stora plantor alls så frukter blir det kanske till hösten!

Kommentarer
Postat av: Malin.T

Här äter vi inte heller pytt ofta, är aldrig sugen på det men sen när man väl rensar kylen och frysen på små rester så blir det ändå jättegott.

Jaså,tar chiliplantan tid på sig?? Vi har några små ynkliga plantor, ca 5 cm höga, vi får kanske till nästa vår då ;-)!

Ha en härlig måndag!

2010-05-03 @ 07:31:33
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Nena

Pytt i panna, smaskigt! Det var nog tio ar sedan sist...maste se till att laga till det nagon gang:))

2010-05-03 @ 10:46:23
URL: http://paradiserecipe.com
Postat av: Karin

Pytt i panna är verkligen en underskattat maträtt som funkar i alla lägen! :-)

2010-05-03 @ 14:23:02
URL: http://ensmakavkarin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0