Gravad och grillad oxfilé med nobissås
Nu är det semester mina vänner och det är skönt trots att det är tråkväder. Idag har vi börjat slipa köket i lillstugan på Näset och sen ska det målas och läggas in golv. Av saker jag pysslat med så är just sånt här det jag pysslat minst med (läs:aldrig), borde kanske nå`n gång ha tittat på Timell eller Ernst!
Här kommer recept på köttet vi åt på midsommarafton, mitt blev väldigt salt men så går det när man inte läser recept ordentligt.Det ska gravas 10 timmar inte 1 dygn!
Nobissås passar perfekt till köttet och den ska vara kall och kan göras i förväg, fint va?
Ja det här blev ett latinlägg med länkar men nu ska jag packa för på onsdag drar jag till fjällen med några tjejkompisar. Planen var Jämtlandstriangeln men nu blir det Funäsfjällen, stuga och bastu istället, tältet får vila!
Kommentarer
Postat av: En Smak Av Karin
Men mums så gott det låter!!
Svar:
Karin Walker
Trackback