Rökt röding med "äggröra"
Det blev ingen riktig äggröra i stekpannan utan en kall röra med kokta ägg. Fisken från Börtnan var ljuvligt god och den åkte med oss från fjällen förra helgen, infångad på ICA i Funäs. Slarvig middag det här, funderade på dillstuvad potatis men klockan var för mycket och jag för hungrig men gott var det och mätta blev vi!
ÄGGRÖRA för 2 till rökt fisk av alla slag, jag blandade ungefär såhär
3 kokta hackade ägg
2 msk finhackad rödlök
1/2 burk stenbitsrom
2 msk hackad dill
1 dl creme fraiche
salt och nymalen vitpeppar
Rör ihop bara och ställ kallt några minuter!
Kommentarer
Postat av: Kerstin
Bra med lättfångad fisk :=)
Postat av: Anonym
Mums!
Ja, vad säger man. Vilken mat vi kan göra av Sveriges natur och klassiska recept. Tack!
Trackback