Laxbiffar
Jag kanske verkar tjatig men det är väldans gott med laxbiffar. Vill man inte äta dem till ris eller nudlar så är de goda att göra lite mindre och ha som plock före maten!
LAXBIFFAR 3-4 port
200g lax
200g vit fisk, abborre tog jag
1 ägg
2 msk potatismjöl
2 msk fisksås
1 msk citronsaft + rivet skal
nymalen vitpeppar
1/2 dl hackad koriander eller något annat kryddgrönt
1. Hacka laxen i fina små kuber.
2. Mixa den vita fisken i matberedare, rör ned de övriga ingredienserna och blanda till en smet.
3. Forma till bollar och platta ut till biffar i en panna med smör och stek ngn minut på varje sida.
DIPSÅS
1 dl sweet chilisås
1/2 citron, saften
2 msk japansk soya
1/2 msk finriven ingefära
Blanda ihop bara och servera den kall!
Kommentarer
Postat av: Fröken dill
Laxbiffar - MUMS. Det var länge sedan jag lagade!
Trackback