Svampgratinerad squash med bacon och krutonger

 
 
 
 
Jag fick en stor fin squash häromdagen och jag blev så glad för jag satte ingen själv i år (tack Micke Strandberg). Eftersom jag hittat så fin blandsvamp så täckte jag den snabbstekta squashen med en svampstuvning, på med lagrad prästost och tjoff in i ugnen tills osten fått färg bara. Tanken var att göra en veggomiddag meeeen jag märker hur högerhanden bara hämtar ett baconpaket och precis då flaxar veggotankarna iväg!
Några brödkanter blev stekta i smör så jag toppade gratängen med dem och det stekta baconet.
Hur simpel rätt som helst men det blev mmmmmums!
 
Nu har jag en ledig dag och idag behövdes ingen lyftkran upp ur sängen (brukar vanligtvis vara halvt medvetslös), solen skiner, kroppen har fått en prommis/joggingtur och nu ska jag tappa upp svartvinbärssaft och fortsätta njuta av dagen ute i solen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken Dill

Härligt, vi får hur mycket squash som helst i odlingarna så här års!

Svar: Jag ser att du odlar så mycket och spännande med den där dragonen. Kan inte svara på din blogg för jag får inte till det där kontojoxet måste få support av mina ungdomar!
Karin Walker

2013-09-05 @ 10:41:02
URL: http://www.frkdill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0