Matkväll med Cono Sur och SpringWine&Spirits
Förra helgen träffades gänget som är med och tävlar om bästa rätten till ConoSur vinerna på Restaurangakademien i Stockholm, en supertrevlig kväll med härliga människor och fantastiskt god mat!
Här får du se alla recept och gå gärna in och rösta!
Längst ner i inlägget kommer listan på alla bloggare som är med och tävlar, de som jag lyckades fånga på bild har jag länkat vid bilderna.
Kolla gärna in hos dem och få matinspiration!
Cono Sur Bicicleta Gewurzstraminer 2015
Cono Sur Sparkling Brut 2015
Kyckling och anklevercreme på surdegskrutong.
Julius Wallmo, kökschef på RA och rimmad gös med krondill, den smakade härligt kräfta!
Rimmad gös, skivad fårticka, krondillsemulsion och forellrom.
Madeleine Landleys kök och Magnus Vino tinto är så glada fast vi inte fått någon mat än!
Sandra, Sandras Matkrypin delar kantareller till risotton.
How to make a risotto, Julius tipsar och det blev den godaste jag ätit!
Där har vi ju Matlagerskan också!
Kantarellrisotto med tryffel.
Anders, I köket med Anders och Nette Kardemummagumman
Kommentarer
Trackback