Matkväll med Cono Sur och SpringWine&Spirits

Förra helgen träffades gänget som är med och tävlar om bästa rätten till ConoSur vinerna på Restaurangakademien i Stockholm, en supertrevlig kväll med härliga människor och fantastiskt god mat!
Här får du se alla recept och gå gärna in och rösta!
Längst ner i inlägget kommer listan på alla bloggare som är med och tävlar, de som jag lyckades fånga på bild har jag länkat vid bilderna.
Kolla gärna in hos dem och få matinspiration!
 
 
Cono Sur Bicicleta Gewurzstraminer 2015
 
 
 
 Cono Sur Sparkling Brut 2015
 
 
 
 
 
 
Kyckling och anklevercreme på surdegskrutong.
 
 
 
Julius Wallmo, kökschef på RA och rimmad gös med krondill, den smakade härligt kräfta!
 
 
Du skär snyggt Pia,  Rostad mandel och ruccola
 
 
 
 
 Rimmad gös, skivad fårticka, krondillsemulsion och forellrom.
 
 
Monika, Matboa hackar sotat kött till råbiffen och Erik, Det goda glutenfria fotar ;-)
 
 
 
 
Pillerilljobb med små bönor som ska skalas, heja heja Sara Matro och Linda Yummifood
 
 
 
Gunilla och Kinna skalar bondbönor!
 
 
 
Råbiff på innanlår, potatisskum, bondbönor, krasse och picklad schalottenlök, supergott!
 
 
 
Madeleine Landleys kök och Magnus Vino tinto  är så glada fast vi inte fått någon mat än!
 
 
Sandra, Sandras Matkrypin delar kantareller till risotton.
 
 
How to make a risotto, Julius tipsar och det blev den godaste jag ätit!
Där har vi ju Matlagerskan också!
 
 
 
 
Kantarellrisotto med tryffel.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0