Pastasås med kassler, broccoli och spenat!
Gjorde nyss världens godaste kakor som sitter fast i själva pappersbakformarna, hur bra är man och hur glad blir man?? Det var bäst att lämna köket....andas några djupa, slå på datorn och ge er ett recept på en snabb och god sås till pasta ris eller pressad potatis....och ja nu känns det redan bättre och jag ska på det där kakreceptet igen......
PASTASÅS 4 port
250g kassler
250g broccoli färsk eller fryst
70-100g färsk spenat
1 liten lök
1 klyfta vitlök
4 dl mjölk
2 dl creme fraiche eller grädde
2 msk maizena
1 dl riven ost med smak, gärna lagrad prästost
salt och nymalen svartpeppar
olja/smör till stekning
1. Hacka lök och vitlök fint, dela kassler och broccoli i bitar, skiva stammen också om du har färsk broccoli.
2. Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena.
3. Rör ned spenaten, låt såsen puttra ihop, smaka av med kryddor och rör sist ned osten.
Kommentarer
Trackback